8 ek gesztenyeliszt
5 ek mandulaliszt
2 tojás
5 dl víz
édesítő ízlés szerint
vanília kivonat
pici sütőpor
1 ek almaecet
kókuszolaj
Ugyanúgy sütöm, mint a hagyományos palacsintát.
8 ek gesztenyeliszt
5 ek mandulaliszt
2 tojás
5 dl víz
édesítő ízlés szerint
vanília kivonat
pici sütőpor
1 ek almaecet
kókuszolaj
Ugyanúgy sütöm, mint a hagyományos palacsintát.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.