Táplálkozás egészségesen

Éléskarma

Rizskoch tejmentes, gluténmentes

2018. május 15. - Éléskarma

Összedobtam a fiúknak egy rizsfelfújtat vacsorára. Magas a fehérjetartalma és jó minőségű gluténmentes szénhidrát található benne. Tökéletes vacsora a gyerekeknek.

 

32489708_1975572205851005_8644122536516255744_n.jpg

Hozzávalók: 

25 dkg rizs
8 tojás
2 ek nyers finomítatlan nádcukor 
egy csipet vanília
pici só
bio reszelt citromhéj

A rizst fedő alatt majdnem teljesen puhára pároltam. A tojásokat szétválasztottam a fehérjét habosra vertem. A sárgájába tettem 2 ek nyers nádcukrot, vaníliát és elkevertem a megfőtt rizzsel. A felvert tojásfehérjével összeforgattam és "kikókuszvajazott"és mandulalisztezett csatos formába öntöttem. 30 perc alatt 180C-on sütöttem. 

UI: javaslom sütőpapírral kibélelni a csatos formát, mert nekem beleragadt a rizskoch.

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskarma.blog.hu/api/trackback/id/tr7313954362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

llbalazs 2018.05.16. 08:22:03

imádom a rizskót!!!!! :)
süti beállítások módosítása