Táplálkozás egészségesen

Éléskarma

Kókuszjoghurt

2018. január 16. - Éléskarma

Ígértem pár napja, hogy megírom a kókuszjoghurt elkészítésének módját Nektek.

Ami szükséges hozzá: Aroy-D kókusztej, tápióka keményítő, probiotikum.... az arányok:

1 liter kókusztej
1 ek tápióka keményítő (esetleg nyílgyökérliszt, ebből kevesebb is elég)
2 kapszula probiotikum (Protexin Balance)

Felmelegítettem a kókusztejet, belekevertem a keményítőt majd mikor 42-45 fokra visszahűlt beletettem a probiotikumot is. Majd 12-18 órát pihent a joghurtkészítőbe. Utána még 1 napig kint hagytam a konyhapulton és 2-3 napra betettem be a hűtőbe. 

 Íme az eredmény:

 img_0403.jpg

 Hozzáadott cukortól mentes mangópürét tettem bele és fehér chia magot. 

Tápláló teljes értékű reggelit vagy két főétkezés közötti desszertet kapunk így!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskarma.blog.hu/api/trackback/id/tr2713579265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása