Táplálkozás egészségesen

Éléskarma

Így töltsd fel a karmádat!

2018. január 04. - Éléskarma

Szeretnéd, ha valaki segítene abban, melyik ruhadarab áll jól rajtad és melyik az, ami nem?

pexels-photo-531446.jpeg

Orsi barátnőm rendszeresen kijön hozzám és segít kiválogatni a ruhásszekrényemből, gardróbomból mit is kell megtartanom és melyek azok a darababok amiket teljesen fölöslegesen tartok a szekrényben és csak foglalják a helyet. Évente két alkalommal át kell, hogy nézzem, melyek azok a ruhadarabok amik már nem illenek hozzám, azoktól megszabadulok. Elajándékozom őket vagy elviszem olyan családoknak, akik örülnek neki. Néha tartok garázsvásárt is és fillérekért kiárulom az értékesebb, jó állapotú holmikat. Ezek a gardróbtisztítások lehetőséget adnak, hogy átlássam a ruhatáramat és tudjam azt, mit-mivel tudok párosítani vagy épp milyen alapdarab hiányzik a ruhatáramból.

Így van ez a kamrával is. Időről időre át kell, hogy nézzem, mik lapulnak a fiókok mélyén vagy a kamra hátsó polcán. Milyen jó lenne, ha ebben is lenne segítségem! Ha jönne valaki és segítene átnézni, miket nem lenne szabad megennem és mik azok az ételek melyek alapvetően szükségesek minden háztartásban… Ilyenkor írok egy listát és feltöltöm az éléskamrámat hasznos, egészséges és tápanyagban gazdag élelmiszerekkel. Hiszen ha tudom mi van otthon és mit-mivel tudok párosítani, sokkal könnyebb egészségesen enni.

Neked is jól jönne egy ilyen jellegű kamratisztítás és feltöltés?

A bejegyzés trackback címe:

https://eleskarma.blog.hu/api/trackback/id/tr9613549121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

llbalazs 2018.01.10. 14:05:08

orsinak haláli jó cuccai lehetnek :)
süti beállítások módosítása